top of page
Hår extensions - Royal Hair AS

100% NATURLIGE HÅR EXTENSIONS

Hårforlengelser av beste kvalitet

Hår extensions - Royal Hair AS

Om oss 

Høy kvalitet av naturlige hår. Erfaring fra hårbransjen siden 2006.

Hår extensions - Royal Hair AS

Hårprodukter

Produkter for behandling av extention hår.

Hår extensions - Royal Hair AS

Booking

Bestill den perfekte opplevelsen på våre kurs og tjenester.

Hvorfor Royal Hair?

Vi er en av de eneste leverandørene i Norge som leverer hair extensions av 100% naturlig slavisk hår, som gir topp kvalitet og produkter som varer lenge.

Vi har unik kompetanse på feltet og tilbyr både kurs og opplæring i faget. Enten du trenger nye extensions eller ønsker å lære deg mer om hår-faget, så har du kommet til rett plass. Vi er stolte av å levere 100% naturlige hair extensions og 100% service til våre kunder globalt

Litt om oss

Royal Hair AS ble etablert i 2021 med en visjon om å være 100% åpne og ærlige med våre kunder. Med erfaring fra hårbransjen siden 2006 har vi vært borti det meste av hår, fiber hår, europeisk hår (løshår fra Kina/India klargjort i Europa), asiatisk hår som blir blandet med dyrehår (kamel og yak), eller indisk/asiatisk hår med kanekalon (syntetisk hår som ikke holder mål og er fullt av silikon).

Vi spesialiserer seg på ulike typer extensions og har stor utvalg på vår nettbutikk av: keratin extensions, teip extensions, bulk extensions, klip extensions, weft extensions, hestehale extensions, ombre extensions og jomfru hår extensions. Vi tilbyr stor variasjon av farger og ulike tilbehør til hår extension arbeid.

Kvalitet. Miljøvennlighet. Kompetanse.

Hår extensions - Royal Hair AS

Bli inspirert

Det kan være vanskelig å velge seg riktig farge og type hår extensions. Her kan du få litt inspirasjon for din hår extensions valg. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp.

bottom of page